Bijuteriile, marea placere a femeilor

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Faptul ca femeilor le place sa fie rasfatate nu mai reprezinta pentru nici un barbat un secret. Fie ca este vorba despre mama, sora, prietena, iubita sau sotie, femeile din viata noastra trebuie respectate si apreciate la adevarata lor valoare. Desi le spunem femeilor din viata noastra cat de mult conteaza si cat de mult le apreciem exista momente in care cuvintele trebuie inlocuite de fapte.

De cele mai multe ori aceste momente sunt reprezentate de ocaziile speciale. Prin intermediul cadourilor pe care le oferim la ocazii speciale avem posibilitatea de a ne demonstra atasamentul fata de femeile din viata noastra, indiferent ca este vorba despre mama, sora, prietena, iubita sau sotie. Asa cum scrie si in titlul acestui articol, bijuteriile reprezinta marea placere a femeilor. Daca prin cadoul pe care il oferi doresti sa impresionezi, bijuteriile cu pietre semipretioase sau cu pietre pretioase reprezinta solutia ideala.

Magazinul de pietre semipretioase  reprezinta din punctul meu de vedere solutia ideala pentru achizitionarea bijuteriilor cu pietre semipretioase. De asemenea, in cazul in care doresti achizitionarea de margele si accesorii iti recomand accesarea site-ului.

asd

Desi cred ca majoritatea femeilor respecta bunele maniere in momentul in care poarta bijuterii cu pietre semipretioase sau margele si accesorii, in cele ce urmeaza vreau sa prezint pe scurt care sunt cele mai importante conditii pe care trebuie sa le respecte o femeie in momentul in care poarta o piatra semipretioasa sau accesorii cu diferite margelute.

Inelul reprezinta probabil cea mai populara bijuterie purtata de o femeie. Desi este una din cele mai apreciate bijuterii de catre femei, purtarea a doua inele pe un singur deget nu este o decizie prea inteleapta. Inelul cu piatra pretioasa se recomanda a fi purtat pe degetul inelar in timp ce inelul cu piatra semipretioasa se recomanda a fi purtat pe degetul aratator. Femeile care tin mortis sa fie in pas cu moda pot purta inelul pe lantisor sau mai nou acestea se poarta la baza scalpului.

O regula care din punctul meu de vedere este destul de des incalcata de femei este reprezentata de mana la care se poarta bratarile. Desigur ca nu exista nici o regula scrisa care sa prevada mana la care se poarta bratarile, insa specialistii din domeniu considera ca femeile trebuie sa poarte bratarile la mana dreapta.

das

Nu doar femeile trebuie sa respecte anumite reguli in momentul in care poarta bijuterii ci si barbatii trebuie sa respecte cateva criterii in momentul in care achizitioneaza bijuterii pentru o femeie. Achizitionarea cerceilor reprezinta cel mai bun exemplu. Daca femeia pentru care doresti achizitionarea cerceilor este inalta se recomanda achizitionarea unor cercei lungi.

Daca respectiva femeie are o statura medie se recomanda achizitionarea unor cercei micuti, care sa nu iasa foarte tare in evidenta. Nu doar pentru achizitionarea cerceilor trebuie respectate anumite criterii ci pentru achizitionarea oricarei bijuterii. Din acest motiv, inainte de a achizitiona o bijuterie cu piatra semipretioasa sau diferite margele, este bine sa cerem parerea personalului care se regaseste in respectivul magazin de bijuterii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>