Cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre uleiul Shell Helix Ultra

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Esti sofer si tu? Daca da, probabil ai auzit de produsele de la Shell . Acestea se remarca in primul rand prin calitatea lor, dar si prin raportul corect calitate-pret. Produsele de la Shell vin in ajutorul soferilor care vor sa foloseasca pentru masina lor ce e mai bun.

Lasam insa la o parte alte produse oferite de cei de la Shell si ne oprim asupra unuia si anume asupra uleiului Shell Helix Ultra Pure Plus.

Dupa ce criterii te iei atunci cand alegi sa cumperi un ulei de motor pentru masina ta? Daca pur si simplu cumperi ce iti cade in mana sau ce ti se pare mai ieftin, afla ca faci o mare greseala. Sa nu te miri daca performantele masinii tale nu vor fi cele dorite, din moment ce nu folosesti un ulei pentru motor de calitate.

Ca masina ta sa aiba performantele dorite, trebuie sa cumperi din orice magazin Shell uimitorul ulei Shell Helix Ultra Pure Plus. Acest ulei este cu totul si cu totul deosebit. Inainte insa de a-ti spune de ce este atat de special, vrem sa iti atragem atentia asupra faptului ca uleiul Shell Helix Ultra Pure Plus este exact uleiul folosit de pilotii de raliuri de la BMW. Crezi ca l-ar mai folosi si recomanda daca nu ar fi bun, mai ales avand in vedere faptul ca performanta unei masini e incredibil de importanta cand vine vorba de sporturile cu masini.

Revenim acum la calitatile acestui ulei. Obtinut cu ajutorul tehnologiei Pure Plus, acest ulei are o puritate de 99,5%, ceea ce permite niveluri mari de curatare si protectie.

O alta calitate importanta a uleiului Shell Helix Ultra Pure Plus este faptul ca ofera protectie inegalabila impotriva reziduurilor. Ca si sofer stii cat de daunatoare sunt particulele care se depun pe motor si care in timp se transforma in reziduuri. Evita depunerea acestora si protejeaza-ti motorul cu ajutorul acestui ulei de calitate ce are proprietati uimitoare.

Uleiul Shell Helix Ultra Pure Plus mai are o calitate ce merita amintita si anume aceea ca el este eficient chiar si la temperaturi extreme. Ne referim aici la temperaturi foarte reci, de -40 de grade Celsius. Motorul se va incalzim imediat si va ajunge rapid la performantele optime.

Cam acestea ar fi in mare caracteristicile uimitorului ulei ce merita incercat de orice sofer care isi respecta si iubeste masina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>