Voi stiati de Vetter?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De mic am fost pasionat de imagine, de fotografie, de video si de calitatea lor. De mic mi-am dezvoltat o oarecare abilitate de a fotografia momente unice si de a realiza fotografii de calitate. Desigur, nu intotdeauna a fost si cel mai ieftin hobby, insa de multe ori poti intalni si oferte, cum de exemplu am intalnit eu pe Vetter.ro. Acum cu noua moda a selfie-urilor m-am decis sa imi imbunatatesc telefonul si calitatea selfie-urilor cu ajutorul unei lentile profesionale care se ataseaza printr-o clema pentru camera din fata. Este compatibil cu foarte multe telefoane, de la Android, care include Samsung Galaxy S2, S3, S4, S5, S6, Galaxy Note I, II ,III, IV, Sony, HTC, LG, pana la iOS care include iPhone 4s, 5, 5s, 5c, 6, 6plus. Desigur, lentila se adapteaza perfect si pentru telefoanele Nokia care ruleaza Windows Phone, dar si pentru noua gama Nexus de la Android. La pachet cu lentila vei primi si un capac de protectie si un saculet de transport fabricat din microfibra. Lentila are niste specificatii foarte bune, avand un obiectiv cu unghi larg de 140, capabil sa surprinda o suprafata mai mare cu 2.5x decat camera telefonului, iar toate acestea fara a distorsiona imagina si fara a amplifica colturile intunecate.

 

Pachetul este unul foarte avantajos atat ca si pret, dar si pentru calitatea lentilei. Este usor de montat si iti va oferi calitatea foto pe care ti-o doreai. Chiar iti poti imbunatatii telefonul astfel incat sa obtii fotografii de o calitate aproape egala cu DSR. Pasionati stiu despre ce vorbesc. Pentru mai multe detalii va invit sa intrati pe www.vetter.ro. Magazinul va ofera o gama larga de produse, iar ofertele sunt stabilite saptamanal. Ceea ce nu poate decat sa ne bucure pe noi, pasionatii de gadgeturi IT. De asemenea, daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi tendinte si cele mai noi stiri in materie de IT, dar si sa aflati despre noile reduceri Vetter.ro, va invit sa accesati pagina lor de FaceBook. In cazul in care a-ti achizitionat deja produse de pe Vetter.ro, va invit sa ne lasati un comentariu despre calitatea lor si calitatea serviciilor oferite de ei. Personal vi-l recomand cu cea mai mare placere. Eu am inceput sa realizez fotografii foarte bune cu ajutorul lentilei cumparate. Mi-a placut foarte mult si design-ul lentilei care se potriveste perfect cu orice smartphone. II da un oarecare aer de superioritate. Plus ca este fabricat complet din aluminiu, asta insemnand ca totusi putem obtine si calitate premium la un pret foarte avantajos. Marirea cu 0.4x ofera un cadru perfect pentru o poza de grup numeroasa, putand astfel sa ai intr-o simpla fotografie toti prietenii. Eu am ramas surprins de calitatea ei si v-o recomand si voua. Chiar am sa revin si cu un mic review pe blog in viitorul apropiat. Un review mai detaliat astfel incat sa vedeti diferentele de inainte si dupa folosirea lentilei.

Acumulatori

Huse

Accesorii auto si calatorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>