FOX TRAIL Half Marathon, provocare la mișcare în primele zile de toamnă

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Iubitorii de alergare sunt provocați să se mențină în formă și pe durata vacanței de vară pentru că toamna le aduce curse atractive în pădurea Băneasa și multe surprize. Fie că se antrenează prin ture matinale de alergare pe plajă sau la adăpostul pădurii, fiecare concurent are șansa de a se bucura de nenumărate surprize în luna iulie după ce își rezervă locul la startul competiției Bucharest FOX TRAIL Half Marathon!
FOX TRAIL Half Marathon, provocare la mișcare în primele zile de toamnă
Pe 2 septembrie, dăm startul libertății de mișcare la cea de 5-a ediție a evenimentului de alergare în pădurea Băneasa. FOX TRAIL Half Marathon oferă ocazia locuitorilor Capitalei, dar și a celor din alte regiuni să își manifeste pasiunea pe trasee de alergare variate desenate în pădurea de la marginea Bucureștiului: Scurt, de 5 km, disponibil pentru copii și începători, începând cu vârsta de 6 ani; Standard – 10 km, accesibil pentru toți concurenții ce au împlinit 14 ani și vor să experimenteze o tură mai lungă pe teren accidentat; Epic – 21 de km, o probă de semimaraton solicitantă deschisă alergătorilor antrenați și obișnuiți cu antrenamentele de anduranță, care sunt fie amatori, fie profesioniști.

Liniile lungi și late ale drumurilor forestiere, potecile ascunse, știute doar de cercetașii iscusiți ai echipei MPG, combinate cu single track-urile dinamice de la marginea sa, veselia și experiențele frumoase care au loc în zona de Start/Finish, cu sprijinul partenerilor și al sponsorilor, precum și pasiunea tuturor membrilor echipei de organizare, sunt ingredientele de bază ce vor oferi un eveniment energizant de alergare în pădurea Băneasa.

Înscrierile în eveniment se pot face exclusiv online pe pagina competiției de pe www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici. Până pe 16 iulie a.c., concurenții pot beneficia de taxa minimă de participare de 75 de lei, valabilă pentru adulți si juniori. Copiii sub 12 ani se pot înscrie cu o taxa unică de concurs de 45 de lei, indiferent de momentul rezervării.

Chiar dacă gândul fuge la destinațiile de vacanță, surprizele se țin lant în RUNFEST și pe durata sezonului cald. Echipa MPG, în parteneriat cu Mio Technology și MiVia România, a lansat o super tombolă cu premii atractive, care a luat startul odată cu deschiderea înregistrărilor în competiție, și se desfășoară pe pagina oficială Facebook RUNFEST! Astfel, participanții care se înscriu și își validează locul la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, în perioada 3-16 iulie 2017 intră în tombola cu extrageri zilnice și săptămânale ale cărei premii sunt: 14 invitații gratuite la evenimentul din Băneasa, acordate în fiecare zi, pentru a putea participa alături de partenerul sau partenera de alergare, 2 brățări Mio MiVia™ Essential 350, la tragerile la sorți săptămânale, și 1 ceas Mio MiVia™ Run 350, la marea extragere din 17 iulie. Detaliile despre această tombolă se găsesc în Regulamentul de concurs, publicat pe pagina competiției.

Fiecare concurent se va bucura de un pachet de Start ce include un tricou imprimat cu emblema ediției Bucharest FOX TRAIL Half Marathon 2017, număr de concurs cu un cip unic de cronometrare și un gel energizant de la GoldNutrition, dar și alte produse oferite de sponsori. La final, participanții vor primi binemeritata medalie de Finisher, o porție gustoasă de paste Barilla, nr. 1 în Italia, în sos Basilico, și se vor răcori cu un URSUS Cooler (+18 ani). La toate acestea se adaugă serviciile specifice unui eveniment sportiv oferite de echipa MPG, la standarde ridicate de organizare și atmosfera energizantă de la Start/Finish.

Ediția a 5-a a evenimentului este susținută de Persil, Barilla și Bucovina, în calitate de sponsori oficiali, și de sponsorii iNES Group, URSUS Cooler, Mio Technology și MiVia™, GoldNutrition, WatchShop.ro și Divertiland Playland. Competiția se desfășoară cu sprijinul partenerului medical Sanador și al partenerilor: Primăria Municipiului București, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, ASVSU, Brigada de Voluntari, Even’thor și Asociația Club Sportiv „Zsolt Gyongyossy, educație prin Sport”.

Bucharest FOX TRAIL Half Marathon 2017 beneficiază de sprijinul a numeroși ambasadori sportivi ai sistemului RUNFEST – www.runfest.ro: Gabriela Szabo – multiplă campioană olimpică și mondială la atletism; Zsolt Gyongyossy – antrenor emerit; Răzvan Jugănaru – multiplu campion național la MTB; Horațiu Dumitrescu – multiplu campion național și internațional la triplusalt și Personal Training Manager la World Class România; Călin Novăcescu – antrenor Taekwondo și Fitness; Sorin Chineață, alergător la semimaratoane și maratoane internaționale.

Promovează spiritul sportiv și ne ajută să comunicăm în permanență și să vă informăm partenerul de recrutare eJobs, alături de KISS FM, Inga Media și Libertatea, în calitate de parteneri media principali, și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Alerg.ro, Biciclistul, 4RUN.ro, Orasulm.eu, RomaniaPozitiva.ro, IReporter.ro, SportPici.ro, Edu-News.ro, SportsPlanner.com și Insport.ro, cu sprijinul comunității Ro Club Maraton, a blogurilor 36fit.com, IubescSportul.ro, CarmenAlbisteanu.ro, 188bpm.com și Chineata.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>