Un economist, un jurnalist si o inginera sunt primii speakeri care au confirmat prezenta la conferinta organizata de PR2Advertising.ro. Vezi detalii

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Primii trei speakeri si-au anuntat prezenta la a III-a editie a conferintei Targetare si campanii eficiente, eveniment organizat de PR2Advertising.ro pe 19 octombrie, in Bucuresti. Un economist, actualmente cofondator al unei companii de marketing online, un jurnalist antreprenor, fondator al unui site de media si advertising, si o informaticiana care are propria agentie specializata pe magazinele online de fashion si lifestyle sunt primii vorbitori confirmati ai conferintei.
Primii 3 speakeri – PR2Advertising.ro / Targetare si campanii eficiente

Primii 3 speakeri – PR2Advertising.ro / Targetare si campanii eficiente

Iata cine sunt speakerii:

Radu Ciofu, Business Manager si cofondator SEOmark.ro

Radu Ciofu este Cofondator SEOmark.ro, societate specializata in furnizarea de servicii si cursuri pentru marketing online. Este de profesie economist, motiv pentru care promoveaza un marketing online bazat strict pe indicatori de profitabilitate si eficienta

“Domeniul digital a evoluat extrem de mult in anii trecuti si sunt convins ca evolutia nu se va opri aici. Cred ca peste 10 ani internetul si promovarea pe internet se va face in moduri pe care astazi nici nu ni le imaginam. Din acest motiv SEOmark.ro isi propune sa ofere cele mai noi si eficiente modalitati de promovare online.”

Petrisor Obae, fondator Paginademedia.ro

Petrisor Obae, fondatorul site-ului Paginademedia.ro, este un jurnalist cu o vasta experienta in media. El activeaza in presa de la inceputul anilor 90 si a detinut pozitiile de editor al fluxului Media&Advertising (Mediafax), redactor media Capital si Capital Top 300, sef departament media Evenimentul zilei.

In octombrie 2008 a pornit proiectul Paginademedia.ro.

Participarea la conferintele organizate de PR2Advertising.ro este gratuita. Grabeste-te sii tu sa te inscrii, locurile sunt limitate. Nu rata o astfel de oportunitate si inscrie-te aici!

Despre Paginademedia.ro

Paginademedia.ro este cel mai important portal cu informatii din industria comunicarii: televiziune, radio, presa scrisa, online si publicitate. Site-ul a devenit un reper pentru industria media si a fost distins cu Premiul de excelenta al IAA – International Advertising Association.

Site-ul este adresat unui public premium grupat in cateva mari segmente:

Manageri de presa, de agentii de publicitate, PR, companii de comunicare, marketing

Specialisti si executivi din presa, industria media si comunicare

Persoane interesate de fenomenul comunicarii in general

Conducerile televiziunilor, sefii ziarelor, managementul si executivii agentiilor de publicitate sunt cu ochii pe paginademedia.ro.

Adelina Oprea, fondator Champaigns

Adelina Oprea este de profesie inginer, insa a ajuns sa lucreze in marketing imediat dupa terminarea facultatii. Adelina are o experienta de 6 ani ca marketing manager iar zona de fashion este una dintre preferatele ei. In toata aceasta perioada a coordonat departamentele de marketing ale unor shop-uri online de fashion, cu focus pe marketing performance.

In acest an a debutat si ca antreprenor, dedicandu-se exclusiv agentiei proprii, Champaigns, agentie specializata pe magazinele online de fashion si lifestyle. Punctul forte al Champaigns in reprezinta campaniile de facebook ads.

Participarea la conferintele organizate de PR2Advertising.ro este gratuita. Grabeste-te sii tu sa te inscrii, locurile sunt limitate. Nu rata o astfel de oportunitate si inscrie-te aici!

Sponsor principal: Carrefour Romania

Sponsor secundar: SEOmark.ro

Partener media principal: Comunicatedepresa.ro

Parteneri media secundari: 9am, acasa.ro, business24, LivePR, Romania Libera, Woman2Woman.ro, Ziare.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *