Doi campioni români au lansat o platformă de fitness live, HomeTraining.Tv!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Doi tineri campioni, cu peste 20 ani de experiență în sport, au dezvoltat prima platformă de sport prin Live Streaming. HomeTraining.Tv este un website gândit să rezolve trei probleme majore cu care se confruntă populația României: timpul petrecut în trafic, abonamentele scumpe la sală și prețul ridicat al unui antrenor personal.

Mădălina și Flavius Predoi
Mădălina și Flavius Predoi
Platforma HomeTraining.Tv a fost creată pentru toți oamenii dar, în special, pentru cei care au simțit măcar o dată că pierd prea mult timp în trafic până la sală sau că plătesc abonamente costisitoare și nu le folosesc. Plecând de la aceste puncte ne-am decis că este nevoie de o platformă online care să le ofere oamenilor acces la un stil de viață sănătos.
Flavius Predoi, Antrenor și Co-Founder HomeTraining.Tv

Flavius și Mădălina Predoi au fost antrenori personali timp de șapte ani la una dintre cele mai cunoscute săli de sport din România, dar aceștia și-au dorit să facă tranziția sportului din offline în online, pentru a fi la îndemâna tuturor. Astfel, prin realizarea platformei HomeTraining.Tv orice persoană din țară sau din afara ei poate să facă sport acasă, direct din sufragerie. Website-ul conține nouă clase de sport fiind împărțite în trei categorii: pentru nivelul începător, mediu și avansat.

Cum funcționează?

Orice persoană care dorește să testeze platforma poate intra pe www.hometraining.tv și va avea acces gratuit primele trei zile. După ce contul a fost realizat, începe perioada de free trial, care va oferi acces full la clasele de fitness. Pe lângă acest lucru, toți abonații vor avea un cont ce poate fi personalizat cu măsurători și obiective, astfel vor putea urmări cu ușurință cum se schimbă circumferința corpului. În fiecare zi, conform programului disponibil pe website, antrenorii vor intra live de acasă și vor susține clasele.

Cât costă un abonament pe HomeTraining.Tv?

Prețul unui abonament este de 59.99 Ron și oferă acces la 30 zile de sport, două cursuri online susținute de specialiști în nutriție sau dezvoltare personală, un plan de nutriție orientativ și consiliere în atingerea obiectivelor stabilite.

HomeTraining.Tv nu oferă doar acces la sport, ne-am propus ca această platformă să ghideze oamenii spre un stil de viață sănătos obținut și prin nutriție. Astfel, abonații vor avea parte de planuri nutriționale, consiliere în atingerea obiectivelor și cursuri cu diverși invitați de specialitate. A declarat Mădălina Predoi, Antrenor și Co-Founder HomeTraining.Tv

Mai multe informații despre platformă sunt disponibile aici: www.HomeTraining.Tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>