BenQ invită vizitatorii ISE 2018 să descopere cele mai inovatoare dispozitive şi tehnologii de afişaj

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Soluții de afişaj pentru acasă, sectoarele educaționale, segmentele de vânzări și mediul corporativ.

Bucureşti, România  Ianuarie 2018 – BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine și lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, va prezenta în cadrul ISE 2018 (6–9 februarie 2018), cel mai performante modele din gama de proiectoare laser și soluțiile sale avansate de digital signage, participând la această expoziţie pentru al nouălea an la rând.

Astfel, vizitatorii standului vor avea ocazia să vadă în acţiune ecranul plat interactiv LCD/LED, model BenQ IL550. Bazată pe tehnologia infraroșu (IR), seria IL oferă multiple puncte de atingere şi o durată de viață de peste 50.000 de ore. Aceasta este echipată cu X-Sign, software-ul exclusiv BenQ folosit pentru gestionarea conținutului din cloud, cu ajutorul căruia utilizatorii pot crea, programa şi afişa conținut de tip digital signage pe diferite șabloane. Mai mult, aplicația Multiple Display Administrator (MDA) controlează simultan mai multe afișaje prin intermediul rețelei locale și coordonează conținutul în cadrul aceluiași mediu LAN.

Deservind atât segmentul corporate cât și pe cel educaţional, BenQ va prezenta Google Jamboard, tabla digitală interactivă de 55” echipată cu ecran tactil și rezoluţie 4K UHD. Tabla Jamboard a fost creată cu scopul de a îmbunătăți colaborarea în mediul corporativ și în sălile de cursuri, oferind rapiditate, eficienţă şi productivitate ridicată, fără a necesita o configurare sau o instruire complicată.

Vizitatorii expoziției ISE vor avea posibilitatea să vadă şi modelul BenQ PL553, unul dintre afișajele cu cea mai subțire ramă din lume. Soluţia de video wall formată folosind acest model, este optimizată pentru a reda imagini de cea mai bună calitate, oferind totodată şi o gestionare uşoară a conținutului. Utilizarea opţiunii Daisy Chain creează un ecran 4K cu o distanță foarte mică între afișaje, de doar 1,8 mm, pentru a oferi o experiență vizuală unitară.

BenQ va prezenta la ISE 2018 și proiectorul laser BlueCore LU9915, un model ideal pentru o utilizare în incinte de mari dimensiuni. Acesta este dotat cu o luminozitate superioară de 10.000 ANSI-lumeni și o rată de contrast de 100.000:1. De asemenea, sistemul optic Laser BlueCore suportă instalarea de tip 360° sau portret și operare 24/7, cu o durabilitate îmbunătățită substanţial. Pentru posibilități variate de instalare, LU9915 este compatibil cu o întreagă gamă de obiective, captivând atenţia publicul în muzee, sălile de spectacol și în spațiile corporative de dimensiuni mari.

La standul 5-U20 veți putea urmări demonstrații pentru următoarele produse:

  • Seria de ecrane interactive 4K (IFP) – Noile afișaje interactive BenQ P750K și RP860K reprezintă soluția 4K perfectă pentru mediile educaționale și corporative. Afișajele inovatoare IFP sunt echipate cu funcție plug&play, compatibilitate cu mai multe platforme, atingere multiplă în 20 de puncte, protecție inteligentă pentru ochi și recunoașterea scrisului de mână.

Proiectoarele cu sursă de lumină laser BlueCore – Proiectoarele BenQ LK970, LW890UST și LU950 vor fi prezentate pentru a demonstra calitatea imaginii 4K UHD și puterea surselor de lumină fără mentenanță. Aceste proiectoare sunt ideale pentru utilizarea în spații de vânzări, educație, corporate sau în muzee, cu posibilitate de comutare a obiectivului O/V, zoom mare, capabilitate de proiecție la 360° și mod portret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *