Trust Gaming lansează modelul Kusan, un nou mouse de gaming dezvoltat împreună cu EPSILON eSports

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București, România (Februarie 2018) – Inspirat de legendara sabie japoneză Kusanagi, Trust împreună cu cei mai buni jucători de FPS ai echipei Epsilon eSports au dezvoltat noul mouse de gaming GXT 180 Kusan. Conceput cu un design ergonomic și materiale foarte usoare, Kusan este alegerea ideală pentru orice gamer competitiv, fapt demonstrat și de echipa Epsilon după îndelungi testări.

Deoarece mizele din eSports devin din ce în ce mai mari, echipamentul ideal a devenit esențial pentru jucătorii profesioniști. Cu noul Kusan, jucatorii ce concurează în arenă beneficiază de un senzor Pixart 3325 de înalta precizie, ce îmbunătăteste performanța în joc. Mai mult, software-ul permite programarea individuală a celor 6 butoane cu diferite acțiuni, crescând considerabil viteza de reacție.

Jucătorii profesioniști au trecut de momentul în care se jucau individual acasă, ajungând să concureze în competiţii internaţionale unde sunt urmariţi de un public impresionant. Pentru a ține pasul, noul Kusan deţine o memorie internă integrată, având posibilitatea de a stoca setarile optime în 5 profile distincte.  Acest lucru permite schimbarea jocului sau al PC-ului fără a mai fi nevoie de reconfigurarea mouseului. Cablul de 180cm, realizat integral dintr-o suprafaţa de cauciuc,  împiedică întinderea şi răsucirea, transformând  Kusan într-un partener de încredere la fiecare LAN Party sau turneu major de jocuri.

În paralel cu design-ul meticulos al interiorului, atenţia acordată la exterior oferă jucătorilor profesioniști un avantaj notabil. Jucatorii echipei Epsilon au dorit un mouse care să le ofere un plus de confort în sesiunile lungi de antrenament și in jocurile oficiale, reuşind să gasească greutatea ideală și cel mai ergonomic design pentru Kusan.

Iluminarea RGB poate fi customizată software să se integreze cu orice setup de gaming, iar forma ambidextră face din Kusan un mouse ușor de folosit pentru ambele măini. Indiferent daca ești un jucător începător sau faci parte dintr-o echipă profesionistă, Kusan este gândit special pentru tine.

Despre Trust Gaming

Trust Gaming oferă cel mai bun raport preț/calitate pentru perifericele de PC și consola. Compania dispune de o gama diversificată de produse pentru jucătorii începători sau profesioniști. Trust cooperează cu diversi jucători profesioniști pentru a oferi pasionaţilor de gaming echipamente pentru orice buget. Ne străduim să dezvoltam generații de campioni și în acest fel dezvoltăm periferice fiabile ce permit jucătorilor să atingă potențialul maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *