Brother anunta disponibilitatea echipamentelor TonerBenefit

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cel mai scazut pret la consumabile originale

Reprezentanta Brother in Romania anunta disponibilitatea pe piata locala a echipamentelor TonerBenefit – gama laser mono A4 creata pentru a oferi utilizatorilor consumabile originale la pret foarte mic. Pretul recomandat al unui toner este de 99 lei pentru 2000 de pagini.

Incepand cu luna februarie, sunt disponibile pe piata locala echipamentele Brother TonerBenefit pentru birouri mici si medii – imprimanta  HL-B2080DW, multifunctionalul DCP-B7520DW si multifunctionalul cu fax si ADF de 50 de coli MFC-7715DW.

Toate modelele au viteza de imprimare de 34ppm, tava de alimentare de 250 de coli, imprimare duplex automata si conectivitate cu fir si wireless. La livrare, echipamentele au un toner initial de 2,000* de pagini inclus.

Conceptul gamei TonerBenefit face accesibile consumabilele originale, pretul recomandat al unui toner fiind de 99 lei pentru 2000 de pagini*, astfel incat utilizatorii sa beneficieze de imprimare de calitate fara compromisuri.

Functii si caracteristici

Produsele au un design compact, sunt silentioase si permit conectivitate Wi-Fi cu suport Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint si Google Cloud Print, pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea sa tipareasca direct de pe dispozitive mobile.

Tot la un pret recomandat de 99 de lei sunt si tonerele primelor modele TonerBenefit, imprimanta HL-1222WE si multifunctionalul DCP-1622WE, lansate in noiembrie 2017 pentru birouri mici si acasa.

Tonerul acestora are o capacitate de pana la 1500* de pagini. Echipamentele au o viteza de imprimare de 20ppm, memorie de 32Mb, tava cu o capacitate de 150 de coli si conectivitate wireless.

Echipamentele si consumabilele acestora sunt disponibile in reteaua partenerilor autorizati si beneficiaza de 3 ani garantie prin inscrierea pe www.brother.ro.

Mai multe detalii despre seria de produse TonerBenefit aflati de la: https://www.brother.ro/campaigns/tb

Despre Brother

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare si comunicare. Pe segmentul de piata al echipamentelor multifunctionale laser monocrom, Brother a devenit lider de piata traditional in Europa. Fondata in anul 1908 in Japonia, in anul 2008 compania a aniversat 50 de ani de existenta in Europa. La nivel mondial, Brother are peste 25,000 de angajati. Calitatea, preturile avantajoase, programele de marketing, distributie si service la nivel local, grija pentru protectia mediului si permanenta pozitionare alaturi de clienti, sunt tot atatea atribute care asigura succesul Brother in Europa. Produsele Brother sunt bazate pe tehnologie proprietara care este dezvoltata, produsa si distribuita in proportie de 100% in-house. Brother detine o serie de certificari internationale de renume precum “Energy Star”, “der Blauer Engel” si “Ecomark”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *