Focus pe productivitate: Philips prezintă monitoarele hibrid USB docking station dedicate profesioniștilor

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Philips 241B7QUBHEB_

Amsterdam, 11 iulie 2019 – MMD lansează două noi monitoare Philips: modelul LCD de 24 inchi, 241B7QUBHEB, și modelul de 27 inchi, Philips 272B7QUBHEB. Ambele monitoare vin echipate cu docking station-uri USB destinate îmbunătățirii productivității în mediul office. De la flexibilitatea pe care o oferă porturile USB Type-C cu care este echipat docking station-ul, performanțele pe care le oferă tehnologia IPS a ecranului, securitatea garantată de camera web retractabilă cu recunoaștere și până la standul ergonomic SmartErgoBase, aceste monitore sunt o alegere foarte bună când vine vorba de simplificarea și eficientizarea mediului de lucru.

Simplitate si productivitate

Noile monitoare Philips beneficiază de un docking station USB integrat și echipat cu tehnologia DisplayLink. Datorită versatilității conexiunii USB, utilizatorii pot conecta cu ușurință un notebook la rețea, pot transfera fișiere, redea videoclipuri și multe altele. Toate aceste lucruri sunt posibile datorită unui singur cablu USB ce permite tuturor perifericelor precum și cablului de internet RJ-45 să fie conectate direct în docking station-ul monitorului pentru a reduce aglomerația de cabluri de pe masă. Datorită conectorului DisplayPort pot fi conectate în paralel numeroase alte monitoare folosind un singur cablu USB dual-mesh cu conectori tip C și tip A, iar conectorul USB 3.2 de mare viteză amplasat pe monitor poate alimenta un notebook și în același timp permite transferul de date.

Imagini ce ies în evidență

Cele două monitoare au fost concepute să îi mulțumească pe profesioniștii ce au nevoie de imagini clare și pline de detalii. Ambele monitoare folosesc tehnologia IPS, care spre deosebire de obișnuitele monitoare TN, oferă imagini cu un contrast mai bun precum și culori bogate ce sunt ideale pentru graficieni, proiectanții ce lucrează în CAD, fotografi, editori video. De asemenea, tehnologia IPS permite vizualizarea ecranului în condițîi optime la unghiuri de până la 178 de grade chiar și atunci când monitorul este pivotat la 90 de grade pe verticală. Pentru o imagine deosebit de detaliată, monitorul Philips 272B7QUBHEB beneficiază de o rezoluție Quad HD CrystalClear (2560×1440 pixeli), iar tehnologia Ultra Wide-Color îi oferă utilizatorului culori remarcabile.

 

Protejând utilizatorul și mediul înconjurător

Monitoarele Philips 241B7QUBHEB și 272B7QUBHEB înglobează numeroase caracteristici menite să protejeze atât utilizatorul cât și mediul înconjurător. O inovație este camera web retractabilă ce folosește recunoașterea facială Windows Hello. Comfortul ochilor este asigurat de de tehnologia Low Blue Mode iar standul ergonomic SmartErgoBase permite utilizatorului să poziționeze monitorul la înălțimea și unghiul droit pentru a menține o postura corectă la calculator. Mediul înconjurător are și el de câștigat datorită tehnologiei PowerSensor ce limitează consumul inutil de energie, carcasa monitorului nu conține PVC/BFR, monitorul nu conține mercur și plumb iar 100% din ambalaj provine din materiale reciclate.

Monitoarele Philips 241B7QUBHEB și 272B7QUBHEB sunt disponibile la prețurile recomandate de 1669 Lei, respectiv 2509 Lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *