FSP anunță noi carcase high end pentru toate formatele uzuale

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 CST310_CMT350

Oferind performanță superioară și răcire cu lichid fără compromisuri estetice

10 Iulie, 2019, Taipei, Taiwan – FSP, unul dintre cei mai importanți producători de surse de alimentare din lume, anunță CMT350, CST310 și CST31, trei noi carcase pentru PC concepute pentru a face față ultimelor tendințe în materie de performanță dar și de răcire. Aceste carcase beneficiază de un finisaj negru mat, un șasiu din oțel solid SPCC, panouri laterale din sticlă securizată translucidă ce permit vizibilitatea componentelor dar și de iluminare RGB disponibilă pe majoritatea modelelor. În ciuda dimensiunilor compacte, toate carcasele dispun de 2 porturi USB 3.0 și sunt compatibile pentru răcirea cu lichid. Panourile laterale din sticlă securizată slide-on ușurează procesul de instalare iar întreținerea sistemului devine mult mai facilă.

Flagship-ul CMT350 este pregătit pentru orice

CMT350 este un mid-tower compact cu un spațiu interior amplu în ceea ce privește componentele. Aceasta beneficiază de șasiu din oțel solid SPCC și suportă radiatoare de până la 360mm.

CMT350 vine echipată pe partea din spate cu un ventilator ARGB compatibil cu Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, and MSI Mystic Light Sync. CMT350 este gândită pentru gameri, aceasta având un design impecabil la care se adaugă panourile nuanțate specifice FSP din sticlă securizată dar și un light bar RGB aflat pe panoul frontal. Carcasa este prevăzută cu două filtre de praf separate ce vor menține interiorul curat. De asemenea, interiorul poate susține plăci de bază Mini-ITX și MicroATX cât și formatul standard ATX ce poate avea până la 7 sloturi PCI. În ceea ce privește spațiul de stocare și expansiune, carcasa oferă două unități de 3.5″ HDD și două unități de 2.5″ SSD.

CST310 și CST311 oferă versatilitate în format Micro-ATX

CST310 și CST311 sunt două carcase Micro-ATX compacte cu un spațiu interior extrem de generos ce pot acomoda cele mai puternice plăci video cu o lungime de până la 375mm, coolere de procesor de până la 163mm înălțime și radiatoare de până la 240mm. Asemeni lui CMT350, aceste carcase beneficiază și ele de un finisaj negru dar și de un șasiu din oțel solid SPCC. CST310 vine cu două ventilatoare frontale de 120mm și un ventilator RGB aflat pe partea din spate a carcasei.

Ventilatorul aflat pe partea din spate a lui CST310 este de tip ARGB și compatibil cu majoritatea plăcilor de bază. CST310 este gândită pentru gameri, având un design atrăgător, panouri laterale translucide din sticlă securizată și un light bar RGB aflat pe panoul frontal. Carcasa CST311 este o versiune mai simplă a aceluiași design, unde ventilatorul ARGB aflat pe partea din spate a carcasei este înlocuit cu unul de 120mm non-RGB.

Ambele carcase, atât CST310 cât și CST311 pot susține până la patru sloturi de expansiune PCI-E, două unități de 3.5″ HDD, trei unități de 2.5″ sau dispozitive echivalente.

Câștiga un STEAM CODE în valoare de 50$

Pentru a sărbători lansarea noilor produse, FSP oferă oportunitatea de a câștiga un STEAM CODE în valoare de 50$ dacă vă logați pe website între 7/10 și 7/19 și urmăriți pașii necesari pentru a participa.

Pentru detaliile evenimentului și cerințele de înscriere, vizitați vă rog:
https://www.fsplifestyle.com/landing/summer_vacation.html

Pentru mai multe informații privind produsele dar și pentru video-uri, vizitați aceste pagini:

URLs Produs
https://www.fsplifestyle.com/en/product/CMT350.html
https://www.fsplifestyle.com/en/product/CST310.html
https://www.fsplifestyle.com/en/product/CST311.html
URL Video
https://youtu.be/CB_Xk9jKl5c

Prețul de achiziție recomandat (MSRP) de producator este:

$94.99 for the CMT350
$65.99 for the CST310
$52.99 for the CST311

Pentru mai multe informatii despre produse, vizitati:

FSP Group website oficial: www.fsp-group.com
FSP Group Brand Product website: www.FSPLifestyle.com
FSP Blog: blog.fsp-group.com
Facebook: www.facebook.com/FSP.global
LinkedIn: www.linkedin.com/company/1842554

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *