Samsung prezentă monitorul oficial pentru PUBG Europe League 2019

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PEL2019_05

„Samsung C27RG5 este primul monitor curbat folosit pentru turneul oficial de ESports PUBG Europe League”

30 septembrie 2019 – Samsung Electronics a anunțat că este sponsor oficial al Ligii Europene PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG PEL). Ca parte a acestui parteneriat, toate meciurile de PUBG PEL din 2019 vor fi jucate pe C27RG5, cel mai recent monitor curbat de gaming de la Samsung – marcând astfel o premieră: primele meciuri oficiale de PUBG PEL ESports care vor fi jucate pe monitoare curbate. CRG5, care a fost prezentat pentru prima dată la Electronic Entertainment Expo 2019, combină cea mai rapidă viteză de refresh din industrie, de 240Hz, cu un ecran curbat și compatibilitate NVIDIA G-SYNC, pentru a oferi gamerilor o experiență de joc imersivă.

PUBG Europe League este liga europeană profesionistă pentru popularul joc Battle Royale, PUBG. Cu sediul în Berlin, Germania, liga reprezintă partea europeană a sezonului competițional din 2019 organizat de PUBG Corporation și Starladder. Cea de-a treia și ultima fază a sezonului aruncă în joc 16 dintre cele mai mari echipe Esports din lume, una împotriva celeilalte. Echipe de renume mondial, precum FaZe Clan, Natus Vincere, Team Liquid, G2 Esports, Pittsburg Knights, Team SoloMid și Ninjas in Pyjamas se vor antrena și vor concura pe monitoarele Samsung C27RG5 pentru șansa de a câștiga o parte din premiul total în valoare de 350.000 USD. Meciurile oficiale se joacă de vineri până duminică între orele 18:00 și 21:00, finala din faza 3 urmând să aibă loc pe 6 octombrie, iar finala de promovare pe 20 octombrie.

PEL2019_04

CRG5: prima rată de refresh de 240Hz din lume pe un display curbat

CRG5 de 27 inch combină o rată de refresh rapidă prin tehnologia RapidCurve™ de 240Hz și o curbură de 1500R, eliminând timpii de așteptare și afișând cadrele la cea mai înaltă calitate pentru o experiență cu adevărat imersivă. Rata de refresh de 240Hz înseamnă răspunsuri rapide la tranzițiile ecranului, în timp ce ecranul curbat de 1500R oferă un unghi de vizualizare larg.

Pentru a elimina orice fel întârziere în acțiunea jocului, compatibilitatea NVIDIA G-SYNC sincronizează unitatea de procesare grafică (GPU) cu display-ul, oferind jucătorilor o experiență de gaming excepțională, dinamică și neîntreruptă în timpul oricărei scene de rezoluție HD.

Cu un raport impresionant de contrast 3000: 1, cel mai recent monitor curbat de gaming de la Samsung oferă un negru mai profund și un alb mai strălucitor, ce se traduce prin detalii foarte fine atât în părțile strălucitoare, cât și în cele întunecate ale unei imagini, pentru o experiență de joc cât mai bună. CRG5 de la Samsung vine cu un panou curbat aliniat vertical (VA), adaptat la modul de utilizare al gamerilor, pentru o concentrare sporită în momentele critice de joc.

PEL2019_01

Designul fără margini al monitorului CRG5 oferă jucătorilor și mai mult spațiu pe ecran, în timp ce meniul OSD de pe display îmbunătățește orice mediu de joc. CRG5 oferă și o serie de noi moduri de joc care fac experiența de gaming mai confortabilă ca niciodată. Game Mode este o setare opțională care ajustează automat și în mod optim nivelurile gamma de negru, contrastul, claritatea și culoarea pentru toate tipurile de jocuri. Modul Low input Lag reduce întârzierile între dispozitivele utilizatorului și display, iar Virtual Aim crește și îmbunătățește precizia în timpul jocurilor de tip FPS. În cele din urmă, Modul Eye Saver minimizează lumina albastră emisă de display pentru a menține confortul ochiilor atunci când utilizatorul se joacă o perioadă lungă de timp.

Pentru mai multe informații despre Samsung și PEL, accesați https://displaysolutions.samsung.com/pubg2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *