Imersiune totală cu noile monitoare de gaming AOC CU34G2 și CU34G2X din seria G2

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

AOC anunță două noi monitoare din gama ultra-wide (21: 9) de 34” din noua serie G2. Cele două monitoare UWQHD (Ultra-Wide Quad HD – 3440 x 1440 pixeli) sunt similare la prima vedere – cu excepția ratelor de refresh. CU34G2X are o rată de refresh de 144 Hz, potrivită perfect pentru jucătorii competitivi, în timp ce CU34G2 folosește o rată de refresh de 100 Hz. Ambele modele sunt echipate cu un panou VA, care oferă un negru profund, culori naturale și un raport de contrast nativ foarte bun. În plus față de ratele ridicate de refresh, jucătorii se vor bucură de o experiență excelentă, fără efectul rupere al imaginii, datorită suportului AMD FreeSync, în timp ce timpul de răspuns de 1 ms (MPRT) oferă utilizatorului o experiență de gaming excelentă.

Ultra Wide si deosebit de clar

Prima caracteristică a acestor monitoare este curbura 1500R și raportul ultra wide de 21:9. Spațiul adăugat pe ecranul monitorului creează o experiență asemănătoare cu cea VR. Prin acoperirea viziunii periferice a utilizatorilor și datorită curburii de 1500R, utilizatorii se vor putea bucura de o experiență și mai imersiva. În timp ce jucătorii de toate genurile vor aprecia ecranul ultra wide, fanii jocurilor first person shooter, ai simulatoarelor și ai jocurilor de strategie vor beneficia cel mai mult.

Nu doar jocurile, dar și filmele arată excelent datorită ecranului de 21: 9. Ideal pentru filme, utilizatorii nu vor vedea bare negre care să distragă atenția, iar unghiurile largi de vizualizare de 178 ° / 178 ° oferă imagini clare din toate direcțiile.

Atât CU34G2 cât și CU34G2X cu diagonală lor de 34” sunt aproximativ de aceeași înălțime că ecranele obișnuite (16: 9) cu o diagonală de 27” și împreună cu rezoluția de 3440×1440 oferă o densitate de 109 ppi.

Alegerea iti apartine

Jucătorii pot alege între CU34G2X cu o rată de refresh de 144 Hz și CU34G2 cu rată de refresh de 100 Hz. Un timp de raspuns de 1ms asigură imagini clare și pline de detalii chiar si in timpul secventelor pline de actiune, în timp ce suportul AMD FreeSync elimină artefactele și efectul rupere al imaginii. Datorită timpului rapid de raspuns, întârzierea dintre monitor și sursa imaginii este minima.

Ambele monitoare oferă un suport reglabil pe înălțime, în timp ce tehnologiile flicker-free și Low Blue Light reduc considerabil oboseala ochilor utilizatorului.

AOC oferă și alte funcții utile care le vor oferi utilizatorilor un avantaj in timpul sesiunilor de gaming. Functia Game Color oferită de AOC ajustează culorile pentru a oferi utilizatorilor un avantaj in timpul sesiunilor de gaming, iar functia Dial Point afișează o tintă virtuala pe mijlocul ecranului. Monitorul mai beneficiaza si de un hub USB integrat cu 4 porturi și intrari / ieșiri audio ce faciliteaza conectarea mai rapidă a perifericelor.

CU34G2 și CU34G2X ale AOC sunt disponibile începând din luna ianuarie 2020 la un preț de 2.759 respectiv 2.239 lei

Mai multe informații și specificații tehnice:

https://eu.aoc.com/en/monitors/CU34G2

https://eu.aoc.com/en/monitors/CU34G2X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *