DEPĂȘEȘTE-ȚI ADVERSARII CU RAZER OROCHI V2

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cu o autonomie a bateriei de peste 900 de ore și un design ultra-ușor, noul mouse este companionul perfect pentru gaming-ul pe notebook

 


BUCUREȘTI, 28 aprilie 2021 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat Orochi V2, un mouse de gaming wireless, ultra-ușor, de dimensiuni reduse, capabil de până la 900 de ore de utilizare folosind o singură baterie AA. Echipat cu tehnologie wireless Razer™ HyperSpeed și cu switch-uri mecanice Razer din cea de a doua generație, Orochi V2 îmbină performanța și confortul într-un design compact, ideal pentru cei ce se joacă pe notebook.

Screenshot 2021-04-28 120632

Pentru gamerii ce utilizează laptopuri și notebookuri, transportul echipamentelor de gaming de înaltă performanță se dovedește a fi adesea o provocare, spațiul pentru accesorii și periferice fiind de obicei limitat. Orochi V2 a fost conceput pentru a le oferi jucătorilor un mouse de gaming portabil, foarte performant, dar destul de mic pentru a fi strecurat într-un buzunar sau într-o geantă de transport. Mai mult, tehnologia integrată Razer™ HyperSpeed permite conectarea lui Razer™ Orochi V2 și a unei tastaturi wireless la un singur dongle USB, eliberând astfel un port USB pentru a fi utilizat pentru alte dispozitive.

Screenshot 2021-04-28 120704

Design universal ultra-ușor, potrivit pentru toate stilurile de prindere

Cu o greutate de sub 60 de grame (excluzând bateria), designul ultra-ușor al lui Orochi V2 a fost conceput de inginerii Razer și îmbunătățit utilizând feedback-ul de la utilizatori, în final rezultând un aspect simetric care permite utilizarea lui Orochi V2 într-o varietate de stiluri de prindere.

Marginile rotunjite ale Orochi V2 asigură o aderență solidă pentru mișcări rapide și controlate, iar partea superioară este arcuită, asigurând o potrivire sigură a palmei ce previne oboseala în sesiunile prelungite de joc.

Screenshot 2021-04-28 120720

Având un spațiu dedicat poziționării sigure a degetului mare, alături de butoane laterale amplasate optim pentru a fi ușor de accesat, Orochi V2 le permite utilizatorilor să se concentreze în întregime la activitatea din joc sau la sarcinile de serviciu.

„Jucătorii nu ar trebui să sacrifice performanța pentru portabilitate”, a spus Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice Razer. „Orochi V2 folosește componente de ultimă generație pentru gaming, și le îmbină cu un design ușor, devenind astfel mouse-ul portabil ideal pentru jocuri.”

Performanță care durează

Necesitând o singură baterie AA sau AAA*, Razer Orochi V2 beneficiază de un locaș hibrid pentru baterii, ce este poziționat optim pentru o distribuție echilibrată a greutății. Orochi V2 are o durată de utilizare continuă de peste 900 de ore în modul Bluetooth, ceea ce îl face ideal pentru utilizare alături de dispozitive portabile. În mod alternativ, gamerii pot opta să utilizeze tehnologia Razer™ HyperSpeed ​​Wireless, pentru o conexiune neîntreruptă, fără lag, de până la 425 de ore.
*În pachetul produsului nu este inclusă o baterie AAA.

Screenshot 2021-04-28 120748

Un partener de calitate, oriunde te-ai afla

Orochi V2 utilizează cea de-a doua generație de switch-uri mecanice Razer ™, ce oferă un click precis și clar cu fiecare apăsare. Acestea dispun acum de noi puncte de contact placate cu aur, ce sunt mai puțin predispuse la degradare și au o durată de viață mai mare, de până la 60 de milioane de clickuri.

În plus, Orochi V2 beneficiază de patine 100% PTFE și de un senzor optic 5G avansat și foarte rapid, astfel rezultând un produs perfect pentru orice utilizator de laptop care își dorește cel mai bun mouse atât pentru productivitate, cât și pentru performanță.

Disponibil pe negru, alb sau în variantă personalizată prin Razer Customs

Orochi V2 este disponibil în variantele de culori negru sau alb. Cei care doresc să adauge o notă personală pentru a-și pune în evidență pasiunea și personalitatea, vor putea alege din peste 100 de modele de design prin intermediul Razer Customs. Având la dispoziție o mulțime de posibilități de personalizare, inclusiv multiple design-uri, stickere și culori, sau chiar modele dedicate unor anumite jocuri, utilizatorii pot personaliza mouse-ul Orochi V2 pentru a se potrivi cu setup-ul lor de gaming.

Screenshot 2021-04-28 120735

Pentru mai multe informații despre Razer Orochi V2, consultați acest link.

De curând Razer a mai anunțat și o bandă universală pentru aderență (Universal Grip Tape), pentru gamerii care doresc un control excelent în orice moment. Folosind o suprafață de contact foarte texturată, realizată din poliuretan, banda universală absoarbe umiditatea pentru a oferi aderență maximă chiar și în cele mai intense sesiuni de joc. Banda aderentă universală Razer este livrată ca set de forme autoadezive deja tăiate, ce pot fi utilizate pe mouse-uri, tastaturi, controllere, sau pe orice alt dispozitiv unde este necesară o prindere sigură și fiabilă.

 

 


DESPRE RAZER OROCHI V2

  • Dimensiune aproximativă: 108mm (lungime) x 60mm (lățime) x 38mm (înălțime)
  • Greutate aproximativă: <60g (masă centralizată)
  • Design simetric pentru dreptaci
  • Tehnologie wireless Razer HyperSpeed ​​ce susține două dispozitive cu un singur dongle
  • Două moduri wireless (2.4GHz și BLE)
  • Durată de viață a bateriei: până la 425 de ore (2,4 Ghz), 950 de ore (BLE) cu bateria AA Litiu inclusă
  • Switch-uri mecanice Razer™ generația a doua, certificate pentru 60 de milioane de clickuri
  • Locaș pentru baterii AA / AAA (se utilizează un singur tip de baterie la un moment dat)
  • Șase butoane programabile independent
  • Rotiță de scroll tactilă, proiectată pentru gaming
  • Senzor optic 5G cu rezoluție reală de 18.000 DPI, cu o precizie a rezoluției de 99,4%
  • Accelerație de până la 450 inci pe secundă (IPS) / 40 G
  • Patine PTFE nevopsite
  • Reglare rapidă a sensibilității (Etape implicite: 400/800/1600/3200/6400)
  • Stocare internă DPI și keymap
  • Compatibil Razer Synapse 3

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Orochi V2: 79,99 Euro

Razer Orochi V2 Customs Edition: 99,99 Euro

Razer.com și partenerii retail autorizați: disponibil acum

IMAGINI: LINK

 

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *