Alege să ieși din anonimat cu aroma unui parfum oriental

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ce îți imaginezi când auzi despre parfumuri orientale dama? Îți vine în minte o minunată imagine a Orientului Mijlociu și te scufunzi într-o lume de basme, aventuri, căldură și un vârf de mister, puțin picant. Acestea sunt toate parfumurile pentru femei, aparținând grupului de parfumuri orientale. Ai putea vorbi pe larg despre farmecul care te copleșește atunci când deschizi o sticlă care conține o parte din magia Orientului Mijlociu. Asociezi Orientul cu temperament, fler pentru viață și o notă picantă care rămâne permanent în mintea ta. Așa sunt doamnele care sunt fane ale parfumurilor orientale. Sunt personalități inteligente, strălucitoare, cu o puternică afinitate pentru frumusețe în viață și dragoste.

Parfumurile orientale determină un întreg grup de parfumuri, caracterizat prin: longevitatea și forța parfumului, note remarcante de dulce și picant, prezența ingredientelor precum vanilie, chihlimbar, mosc, note lemnoase. Dacă ești o fană a caracteristicilor alege parfumuri orientale din selecțiile magazinului online zafaran.ro.

Parfumurile orientale pentru femei

Este posibil ca combinația de note florale de iasomie și vanilie să fie altceva decât extrem de reușită? Dovadă este parfumul arăbesc Charm Oud Edition, care creează acest parfum divin și oferă doamnelor din lume posibilitatea de a se îmbarca într-o adevărată poveste orientală. În sticla rafinată găsești ingrediente precum vanilie, chihlimbar, mosc, lemn de santal, note lemnoase, note dulci. Nu poți să fii decât mulțumită de acest parfum oriental.

Emper Memories Women este un parfum pentru femei care aparține de drept grupului de parfumuri arăbeşti floral, verde. Notele de început sunt răcoritoare: bergamotă citrică, măr verde crocant, note verzi și muguri de coacăz.

Notele delicate ce se simt în inima rafinată sunt flori albe, caprifoi, tuberoză și trandafir alb ca zăpada. Acordul de bază se face încântător cu lemn de santal și joc grațios de mosc moale. Mirosul prezentat este introdus în sticla minunată împodobită cu țesătură din interior, fiind întruchiparea eleganței în stilul clasicilor francezi.

Aroma elocventă și bogată te va încânta cu revărsări delicate de motive răcoritoare, încadrate cu pricepere cu pete florale. Simțind mirosul pe piele, ai senzația că tot corpul este înconjurat de o țesătură aerată, fără greutate, ca un nor care nu pleacă și a cărui textură ușoară conferă posturii proprietarei mândrie, strălucire aspectului, mișcări ca de pisică. Mirosul încântător, de primăvară, provoacă o călătorie interesantă către emoții de neuitat care îți vor rămâne în memorie mulți ani.

Anul acesta, parfumurile orientale sunt din ce în ce mai solicitate de femei. Nu există nimeni care să reziste ingredientelor aromate din est, care, în orice combinație, dau o notă de lux și eleganță. Gândește-te la apusurile de soare uluitoare, pe fundalul muzicii ușoare și la prezența unei persoane dragi – toate acestea, adunate într-o sticlă de parfum, de care să nu te desparți.

After 9 Gold este un buchet încântător de la Emper, fascinant prin imprevizibilitatea sa. Parfumul descris a fost lansat în 2012 și, în ciuda îngrijorării criticilor, și care ulterior, a câștigat faima în anumite cercuri. Emper After 9 Gold va evidenția stilul senzual al admiratoarei sale. Notele capului acestei ape de parfum sună ca o floare de portocal. Notele de inimă combină iasomia, îmbrățișându-te cu o aură invizibilă, parfumată. Lemnul de santal și vanilia o învelesc pe fana acestui parfum cu note fermecătoare, elegante în notele lor inferioare. Eleganță, rafinament și simțul imaginii cu asta încântă After 9 Gold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *