Xiaomi CyberDog ajunge pentru prima dată în România

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Xiaomi CyberDog

Xiaomi, lider global în producția de electronice de larg consum și produse inteligente, le-a pregătit o surpriză utilizatorilor din România. În perioada 28-29 iulie, Xiaomi CyberDog va putea fi văzut în acțiune, pentru prima dată în România, la Xiaomi Store Sun Plaza din București (Calea Văcărești nr. 391). Vor avea loc demonstrații live în intervalele orare 13:00-13:30, 15:30-16:00 și 18:00-18:30. Accesul la demonstrațiile Xiaomi CyberDog este gratuit.

CyberDog este prima incursiune Xiaomi în robotica patrupedă. Acest câine-robot este calibrat cu servomotorul dezvoltat intern, are viteză, agilitate și poate face o gamă variată de mișcări, precum mersul la pas, alergarea, virajele stânga-dreapta, rostogolirea sau salturile spectaculoase. Xiaomi CyberDog este echipat cu sisteme avansate de percepție. Are 11 senzori performanți integrați, printre care module GPS, senzori ultrasonici și de atingere, dar și mai multe camere. Cu ajutorul lor informațiile sunt transmise în timp real către „creierul” AI, iar Xiaomi CyberDog poate să perceapă informațiile exterioare și să răspundă la diferite comenzi în mod natural.

Pentru ca asemănările cu un animal de companie adevărat să fie și mai mari, CyberDog are capabilitatea de a răspunde la comenzile vocale și își recunoaște automat stăpânul. Are și conectori externi, printre care 3 porturi type-C și 1 port HDMI, prin intermediul cărora poate fi upgradat atât la nivel de hardware, cât și software. CyberDog este o demonstrație a avansului în robotică și modalitatea prin care Xiaomi îi încurajează pe dezvoltatorii și pasionații din întreaga lume să își aducă contribuția în acest domeniu.

Avansul tehnologic rămâne principala misiune pentru Xiaomi. Doar în primul trimestru din 2022, compania a investit 3.5 miliarde RMB în cercetare și dezvoltare, cu 16% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut. Investițiile în inovații tehnologice și alte inițiative s-au ridicat la 425 milioane RMB. La data de 31 martie 2022, Xiaomi avea peste 26.000 de  brevete acordate și alte peste 53.000 de cereri de brevete la nivel global.

Mai multe imagini pentru Xiaomi CyberDog, aici.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT. Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent pe eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

Xiaomi este unul din cele mai mari mari branduri de telefoane inteligente la nivel mondial. Cota de piață a companiei în ceea ce privește livrările de smartphone-uri s-a clasat pe locul 3 la nivel global în primul trimestru din 2022. Compania a creat cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) pentru utilizatorii săi, cu 478 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri, la data de 31 martie 2022. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de piețe din întreaga lume. În august 2021, compania a fost listată pentru a treia oară în topul Fortune Global 500, urcând pe poziția 338, ceea ce reprezintă un avans de 84 de locuri față de 2020.

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index și Hang Seng China 50 Index.

Pentru mai multe informații despre Xiaomi, vizitează: http://blog.mi.com/en/

Urmărește update-urile despre Xiaomi România pe Facebook, Instagram, Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *