Razer Snap Tap este acum disponibil pe laptopurile de gaming Razer Blade și pe mai multe tastaturi Razer

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

By Dexter

La Razer, inovația face parte din ADN-ul nostru. Depășim în mod constant limite pentru a crea elemente care nu doar îmbunătățesc experiența de gaming, dar care stabilesc adesea noi standarde în industrie. Astăzi, sunt încântat să anunț un update cu privire la una dintre cele mai recente inovații ale noastre—Razer ™ Snap Tap— inițial introdusă pe seria Razer Huntsman V3 Pro și extinsă acum pe mai multe dispozitive, inclusiv pe noul Razer BlackWidow V4 Pro 75%.

Inovația, elementul central la Razer

Razer a fost mereu un pionier în tehnologia de gaming, lansând soluții inovatoare. Aceste noutăți stârnesc adesea dezbateri intense, dar în cele din urmă deschid drumul către noi standarde în industria gamingului. Razer Snap Tap nu este o excepție.

După lansare, am observat cum și alte companii din industrie au urmat exemplul și au implementat tehnologii asemănătoare, validând poziția noastră de lider în inovația gamingului și consolidând Razer Advantage.

Razer Snap Tap disponibil pe și mai multe dispozitive

Lansat inițial pe seria Huntsman V3 Pro, Razer Snap Tap a revoluționat modalitățile de input de pe tastatură, permițând gamerilor să facă schimbări de direcție aproape instantanee fără să fie nevoiți să ridice degetul de pe tasta apăsată anterior – oferind astfel o execuție mult mai receptivă a mișcării dorite.

Având în vedere succesul său copleșitor și feedback-ul pozitiv din partea comunității, suntem încântați să anunțăm că Razer™ Snap Tap va fi integrat acum pe o gamă mai largă de tastaturi Razer, inclusiv noul BlackWidow V4 Pro 75% și, pentru prima oară pe un laptop, acum disponibil pe laptopurile de gaming Razer Blade.

Această etapă introduce un nou nivel de precizie și de performanță în seria Razer Blade, asigurându-le gamerilor avantaje competitive chiar și atunci când sunt în mișcare. Datorită performanței și tehnologiei avansate în ceea ce privește display-ul Razer Blade, integrarea Snap Tap înseamnă că laptopurile noastre oferă acum aceeași receptivitate pe care gamerii o așteaptă de la tastaturile de gaming high-end.

Razer Snap Tap este dezactivat în mod automat și poate fi activat sau dezactivat prin intermediul Razer Synapse 4.

Dispozitive compatibile:

Razer Snap Tap este disponibil acum pe toate tastaturile acceptate de Razer Synapse 4, începând cu tastaturile Razer lansate în 2014 (utilizatorii de Huntsman V2 Analog, Huntsman Mini Analog și Tartarus Pro – stay tuned) și laptopurile Razer Blade compatibile cu Razer Synapse 4. Vizualizează lista completă a dispozitivelor acceptate pe Razer.com.

Gaming cu Razer Advantage:

Integrarea Snap Tap pe mai multe dispozitive înseamnă că mai mulți gameri pot profita acum de această funcție care este în special revoluționară pentru jocurile FPS, precum VALORANT, Apex Legends și altele. Snap Tap își atinge potențialul maxim atunci când gamerii îl folosesc împreună cu Rapid Trigger Mode și cu punctele de acționare personalizate pe gama de tastaturi Huntsman V3 Pro, oferind un avantaj competitiv de neegalat. Spre deosebire de gama Huntsman V3 Pro, care are Snap Tap încorporat în firmware, toate celelalte produse vor necesita ca Razer Synapse 4 să fie activ pentru a putea profita de Snap Tap.

Cu toate că Razer Snap Tap este dezactivat în mod automat, activarea sa este simplă:

  1. Descarcă ultima versiune de Razer Synapse 4. Pentru cei care folosesc deja Razer Synapse 4, repornește aplicația și asigură-te că este actualizată la cea mai recentă versiune
  2. Activează Razer Snap Tap din pagina Customize sau din pagina Actuation pentru gama Huntsman V3 Pro

Perspective de viitor:

Pe măsură ce continuăm să inovăm, Razer își menține angajamentul de a oferi gamerilor instrumentele necesare pentru a avea succes. Extinderea Razer Snap Tap este doar un exemplu al modului în care ascultăm comunitatea noastră și răspundem cu tehnologie care stabilește noi standarde în lumea gamingului.

Urmărește-ne în continuare pentru mai multe update-uri și pregătește-te să îți îmbunătățești experiența de gaming cu Razer Snap Tap. Pentru mai multe detalii despre modul în care această funcție transformă experiența de gaming, accesează Razer.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *