Cum se păstrează un trandafir și de ce să alegi un trandafir nemuritor?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Trandafirul, regina florilor, există de milenii. Apariția sa datează din antichitate. De atunci, el a fost muza artiștilor, reprezentarea iubirii și multe altele. Este regina florilor și pentru un motiv bun: este, fără îndoială, cea mai cultivată floare din grădinile lumii, dar și cea mai vândută pe piata de flori. Îl poți găsi sub formă de floare naturală, dar și ca trandafir criogenat.

Este dificil să se stabilească istoria sau chiar clasificarea și identificarea trandafirilor vremii, dar, ceea ce se poate afirma, este, fără îndoială, importanța și utilizarea trandafirului. Astăzi, trandafirul a evoluat, dar are încă un loc foarte important în societatea actuală. Culorile sale diferite implică semnificații diferite, toate adaptate ritmului evenimentelor vieții… de la iubire la prietenie până la iertare, trandafirii te vor însoți cu demnitate. În plus, trandafirii criogenați îți pot fi alături chiar și 25 ani.

Trandafir pentru o zi, trandafir pentru totdeauna

Arborele genealogic al trandafirilor este spinos. Într-adevăr, este dificil să fii de acord cu numele primului trandafir sau cu privire la momentul exact când a fost descoperit. Cu toate acestea, unii teoreticieni sunt de acord că unul dintre primii trandafiri a fost trandafirul din Damasc, care s-ar fi răspândit în alte țări ca urmare a cuceririi și războaielor. Prin urmare, ar face parte din trandafiri vechi sau trandafiri sălbatici.

În interior sau în aer liber, vei fi răsfățată cu trandafirii

Trandafirii au particularitatea de a fi remarcați prin frumusețea lor, fie în aer liber, dar și în interior, într-un buchet sau sub forma de trandafiri criogenați. Pentru a beneficia pe deplin de prezența reginei florilor, iată câteva sfaturi de bază pe care să le pui în aplicare pentru a păstra un trandafir sau o tufă de trandafiri.

În grădină, e de preferat o locație însorită, evitând un loc prea umbrit. În ceea ce privește udarea, în primii ani de la plantare, trebuie să fii, prin urmare, riguros să nu se usuce trandafirii. Nu uitați să îndepărtezi florile decolorate, precum și să îi aduci o rezervă substanțială de apă, fără a exagera.

Acum, să vorbim despre frumosul buchet de trandafiri oferit de iubitul tău pentru o ocazie specială. La fel ca mulți oameni, vrei să te bucuri cât mai mult de buchetul tău de trandafiri. De îndată ce primești acest buchet floral delicat, taie tulpinile în unghi pentru a permite apei să pătrundă ușor. Alege o vază suficient de adâncă pentru a permite tulpinii să absoarbă în mod corespunzător apa. Nu uita să schimbi în mod regulat apa pentru a evita orice risc de mucegai. Tot ce trebuie să faci este să profiți din plin de acest spectacol floral și, desigur, să mulțumești jumătății tale pentru acest cadou.

Dacă dorești și să păstrezi buchetul de trandafiri timp de câțiva ani, optează pentru tendința florilor uscate pentru a aduce interiorului o latură actuală, păstrând în același timp o amintire a acestui prețios semn de dragoste. De asemenea, poți opta pentru trandafirii criogenați în culori diferite care pot fi un cadou nemuritor de neprețuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *