Momentul potrivit când să-ți cumperi un telefon

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prețurile telefoanelor mobile sunt în scădere. Acest lucru se datorează apariției noilor tehnologii și tehnici de fabricație, care fac producția de telefoane mobile mult mai ieftină.

Una dintre cele mai notabile schimbări din ultimii ani este ascensiunea producătorilor chinezi, care au reușit să-și crească cota de piață prin vânzarea de telefoane low-cost.

Ce factori scad prețurile telefoanelor mobile și ce înseamnă acest lucru pentru consumatori?

  1. Costul componentelor precum cipurile de memorie și afișajele este în scădere.
  2. Există mai mulți concurenți pe piață de la companii precum Huawei, Xiaomi, Oppo și Vivo.
  3. Consumatorii sunt dispuși să-și schimbe telefonul pentru altele cu un ecran de dimensiune mai mare la un preț mai mic.
  4. Consumatorii sunt, de asemenea, dispuși să-și schimbe telefonul cu un model mai nou într-un an sau doi, în loc să aștepte trei ani sau mai mult.

Cel mai bun moment pentru a cumpăra un telefon mobil în 2022?

Cumpărați un telefon nou atunci când următoarea generație de telefoane este pe cale să fie lansată. Motivele? Prețul va fi mai mic, vă veți bucura de cele mai noi tehnologii și resurse, și nu în ultimul rând, veți obține cel mai bun produs în raportul calitate-preț. De asemenea când achiziționezi un telefon nou ar fi indicat să te gândești si la protecția lui. Pe site-urile magazinelor specializate găsești de exemplu de la husă huawei p smart 2021, până la huse pentru ultimele modele de Samsung sau iPhone, precum și carcase pentru modele mai vechi.

Cea mai bună zi a lunii pentru a cumpăra un telefon mobil

Cea mai bună zi a lunii pentru a cumpăra un telefon mobil este prima zi a lunii. Acest lucru se datorează faptului că, în această zi, mulți transportatori oferă prețuri reduse la ofertele lor lunare.

Care este cea mai bună zi pentru a cumpăra un telefon mobil online?

Cea mai bună zi pentru a cumpăra un telefon mobil online este marți. Această zi este de obicei ziua cu cele mai mici prețuri din săptămână. A doua cea mai bună zi pentru a cumpăra un telefon mobil online este miercuri, iar a treia în acest top este joi, totuși trebuie menționat că, aceasta din urmă este ziua cu prețuri mai mici la telefoanele mai vechi, cum ar fi un Samsung S8 sau un iPhone din anii trecuți.

Merită să cumpărați un telefon mobil 4g în 2022?

În trecut, tehnologia 4G era disponibilă doar pentru smartphone-urile de ultimă generație. Acum însă, chiar și smartphone-urile low-cost vin cu conectivitate 4G. Așa că, da, merită să investești într-un telefon 4G dacă intenționezi să-l cumperi în curând. Te vei putea de viteză mult mai mare pe internet și vei putea profita de cele mai recente funcții.

Să cumpăr un telefon 5G?

Sunt multe întrebări care se învârt în jurul tehnologiei 5G iar părerile sunt împărțite. Pe de o parte acestea îți vor oferi o viteză de navigare mai mare, dar pe de altă parte, radiațiile 5G sunt periculoase pentru organism și ar putea provoca în timp diverse afecțiuni. Deci nu există un răspuns clar, este mai degrabă o alegere personală.

Așadar, acum știți care este cea mai bună zi a lunii în care să cumpărați un telefon, știți și care sunt zilele săptămânii în care acestea ar putea fi la un preț mai avantajos și poate că v-ați și hotărât să cumpărați sau ați achiziționat deja unul. Pasul următor în acest proces este să vă asigurați că telefonul dv este protejat și asigurat împotriva căderilor sau a zgârieturilor. Etuo îți vine în ajutor și îți propune o gamă largă de huse și carcase pentru diferite modele de telefoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *