Axis Bootcamp 2024 – un eveniment dedicat industriei de securitate

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București, 25 septembrie 2024 – Axis Communications, lider al pieței globale de supraveghere video, a organizat Axis Bootcamp 2024, eveniment mult așteptat de partenerii Axis, unde soluțiile IP  de ultimă generație în domeniul securității și eficienței operaționale au fost în centrul atenției, alături de securitatea de rețea oferită de partenerul de tehnologie Allied Telesis. Cu accentul pe inovație și ultimele trenduri în tehnologie, evenimentul din acest an a urmărit un parcurs în cadrul celor cinci standuri interactive de demo, fiecare evidențiind soluțiile de securitate de vârf ale Axis, menite să îmbunătățească siguranța publică și să optimizeze operațiunile organizaționale.

Axis Bootcamp 2024 reconfirmă angajamentul companiei de a oferi soluții inteligente care răspund provocărilor reale în materie de securitate, fiind un eveniment dedicat integratorilor și companiilor de securitate.

Demonstrații interactive: O privire către viitorul securității

Anul acesta, Axis Bootcamp a propus cinci standuri de demo pentru a-și prezenta soluțiile, fiecare oferind o experiență practică cu unele dintre cele mai avansate tehnologii de securitate din industrie:

  1. DEMO 1 – AXIS Camera Station Pro
    Participanții au putut descoperi puterea soluției AXIS Camera Station Pro, o soluție software completă de video management care simplifică supravegherea și oferă funcționalități avansate, precum controlul accesului integrat, vizualizarea metadatelor în dashboard-uri și scalabilitate pentru organizații de toate dimensiunile.
  2. DEMO 2 – Camere Bodyworn și Soluția In-car
    În cadrul standului DEMO 2 participanții au putut explora integrarea perfectă a camerelor bodyworn de la Axis cu soluțiile in-car, oferind personalului de securitate și forțelor de ordine o soluție completă pentru colectarea probelor, monitorizare și comunicare în timp real.
    Camerele bodyworn sunt un instrument esențial pentru a spori transparența și siguranța operațiunilor din teren, oferind protecție atât persoanelor implicate, cât și responsabilitate pentru instituții,”a declarat Andrei Gavriliu, Sales Engineer Axis Communications.
  3. DEMO 3 – Soluția Audio Completă de la Axis
    Soluțiile audio Axis stabilesc un nou standard pentru protecția proactivă a persoanelor și proprietăților. Cu o calitate clară a sunetului și performanță fiabilă, aceste soluții oferă capabilități de comunicare îmbunătățite, cum ar fi sistemele de adresare publică și managementul evenimentelor pentru orice mediu.”Soluția noastră audio completă asigură o integrare perfectă între supravegherea video și comunicare, oferind opțiuni flexibile și scalabile, potrivite atât pentru întreprinderi mici, cât și pentru locații publice mari,” a explicat Silviu Roman, Sales Engineer Axis Communications.
  4. DEMO 4 – Camere PTZ de Înaltă Rezoluție
    În cadrul acestui stand invitații au experimentat cum să gestioneze eficient protecția perimetrală în orice condiții de iluminare, datorită camerelor PTZ (Pan-Tilt-Zoom) de la Axis, cu zoom puternic, IR și focalizare cu laser, prin comparație cu utilizările pentru camere de înaltă rezoluție, care sunt ideale pentru monitorizarea unor zone extinse, cu o claritate și detalii remarcabile. Aceste camere oferă o conștientizare situațională fără egal, asigurând acoperirea fiecărui colț cu precizie și flexibilitate în timp real.
  5. DEMO 5 – Concepte Avansate de Infrastructură de Rețea pentru Securitatea Fizică
    Au fost prezentate detalii cu privire la infrastructura de rețea avansată care susține ecosistemele de securitate din ziua de azi. Aflați cum soluțiile inovatoare de la Allied Telesis asigură coloana vertebrală pentru sisteme de securitate sigure, scalabile și reziliente, răspunzând nevoilor tot mai mari ale organizațiilor în protejarea activelor digitale și fizice.

Axis Bootcamp 2024 este mai mult decât o simplă expoziție tehnică — este o oportunitate pentru participanți de a interacționa direct cu experți, de a obține perspective de afaceri mai profunde asupra tehnologiilor care modelează viitorul securității și de a descoperi soluții adaptabile nevoilor unice ale diferitelor industrii și clienți, inclusiv orașe, organizații guvernamentale, retail, transport și infrastructură critică. Prin furnizarea de soluții flexibile și scalabile care combină supravegherea video, tehnologia audio și infrastructura de rețea, Axis Communications continuă să fie inovator în oferirea de sisteme de securitate inteligente și integrate, concepute pentru a proteja oamenii și a îmbunătăți eficiența organizațională.

Despre Axis Communications

Axis ajută la construirea unei lumi mai inteligente și mai sigure prin crearea de soluții care îmbunătățesc securitatea și performanța afacerii. Ca producător de tehnologie de rețea și lider în industria de profil, Axis oferă soluții în domeniul supravegherii video, controlul accesului, interfoanelor și sistemelor audio. Aceste soluții sunt puse în valoare prin adăugarea de aplicații inteligente de analiză și sunt susținute prin cursuri de instruire de înaltă calitate.

Compania Axis are în jur de 4000 de angajați dedicați, în mai mult de 50 de țări și colaborează cu parteneri din domeniul tehnologiei și integrării de sistem din întreaga lume pentru a le furniza clienților soluții de cea mai bună calitate. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 și are sediul în orașul Lund. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com.

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *